Team

Ons fysiotherapie team in de praktijk bestaat uit Linda van Bemmelen, Christa Zeldenthuis, Susan Jacobs en Cynthia Pauw.

Wij vinden kwaliteit van zorg erg belangrijk. Daarom staan de therapeuten van Fysiotherapie Amstelhoek allen ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KNGF) en in het BIG register. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Om aan deze eisen te blijven voldoen, volgen wij regelmatig diverse scholingsprogramma’s en cursussen. Zo blijft onze kennis up-to-date en kunnen wij u een breed spectrum aan behandelmogelijkheden bieden.


V.l.n.r. Cynthia, Linda, Susan en Christa

Christa:
Hoi allemaal, ik ben Christa Zeldenthuis. In 2009 heb ik de opleiding voor fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na een aantal korte waarnemingen ben ik in augustus 2009 bij Linda aan de slag gegaan. Zij heeft me naast de algemene fysiotherapie kennis laten maken met oedeemtherapie. In 2010 heb ik zelf de opleiding gevolgd in Antwerpen en ben sindsdien geregistreerd oedeemtherapeut. Daarnaast heb ik in januari 2015 mijn Master Manuele therapie behaald in Rotterdam. Deze scholing geeft mij nog meer verdieping in de diagnostiek en uitbreiding in behandelmogelijkheden.

Susan:
Hallo allemaal, graag stel ik me via deze weg aan u voor en wil ik een beeld geven van wat ik voorheen gedaan heb op  werkgebied en daarnaast wat mijn interesses zijn. Ik ben Susan Jacobs-Bosman en werk sinds oktober 2013 bij Fysiotherapie Amstelhoek. Met veel plezier kan ik wel zeggen.
Voordat ik bij Linda ben komen werken, werkte ik in Alphen aan de Rijn bij een particuliere praktijk met 7 andere fysiotherapeuten. Ik ben daar 10 jaar werkzaam geweest. Sinds 2006 werkte ik daar ook als geregistreerd oedeemtherapeut. Mijn carrière als fysiotherapeut ben ik gestart in Nieuw-Vennep, waar ik anderhalf jaar gewerkt heb als algemeen fysiotherapeut.
Ik ben naast mijn werk moeder van drie kinderen.
Ik heb 2 zoontjes (Jesse, Stan) en een dochter (Femke). Ik ben getrouwd met Marcel en we wonen in Nes aan de Amstel. Ik heb altijd graag gesport (schaatsen, wielrennen)

Cynthia:
Hallo allemaal, mijn naam is Cynthia Pauw en ik heb in 2016 de opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en ben direct daarna bij Linda komen werken. Door mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik in aanraking gekomen met oedeemfysiotherapie, waarna ik begin 2017 mijn diploma tot oedeemfysiotherapeut heb gehaald aan de Dr. Vodderakademie (Oostenrijk).
Naast mijn werkzaamheden voor Linda ben ik ook betrokken geweest bij de Hospital ADL Study van het AMC (wetenschappelijk onderzoek in geriatrie), doe ik vrijwilligerswerk in Banneux (ouderenzorg) en ben ik penningmeester bij de scoutingvereniging van Vinkeveen (Scouting Eliboe). Al deze ervaringen hebben een positieve invloed gehad op mijn ontwikkeling als fysiotherapeut.

Linda:
Voor wie het leuk vindt om te lezen, volgt hieronder een kijkje in de opbouw van onze praktijk. In 1986 ben ik aan de Academie voor Fysiotherapie Leffelaar in Amsterdam afgestudeerd. Er was toen binnen Nederland schaarste aan banen binnen de fysiotherapie, zodat ik het eerste jaar in Katzenelnbogen in Duitsland gewerkt hebt. Daarna heb ik 9 jaar bij collega praktijk De Jong in Uithoorn gewerkt. Mijn werkterrein was voor een groot deel in de buitendienst. Begin jaren 90 is mijn interesse in de bekkenfysiotherapie ontstaan. Naast algemene fysiotherapie richtte ik mij ook op de bekkenfysiotherapie. Na 10 jaar loondienst en gezinsuitbreiding, ontstond de behoefte als zelfstandig werkende fysiotherapeute mijn eigen praktijk te starten. In mei 1996 heb ik die stap gemaakt.

Met steun van mijn gezin en mijn moeder als ‘gouden draadje’ op de achtergrond, heeft de praktijk kunnen ontwikkelen. Samen sterk is ons motto. Fysiotherapie Amstelhoek is gestart in een bovenkamer aan de Bruinlaan in de Amstelhoek. Na twee jaar werd deze bescheiden setting te klein en hebben wij binnen de Amstelhoek gezocht naar een huis waar een praktijk ruimte te creëren was. De keuze viel op de huidige locatie. De eerste anderhalf jaar was de praktijk beneden in de woonkamer. Met kamerschermen, TL-balk en mobiel interieur veranderde de woonkamer tijdens werktijd in een praktijkruimte. De gang was de wachtkamer. In 2000 was de praktijk achter het huis klaar! Nog altijd kan ik met plezier terugdenken aan de wijze waarop de praktijk is gegroeid. En genieten van wat zij nu is.

Met plezier en dankbaarheid, noem ik Rosa, Marinda en Foke, de collega’s die hier tot nu toe gewerkt hebben. Zij hebben alle drie een vleugje van mijn enthousiasme voor oedeem- en/of bekkenfysiotherapie meegenomen naar hun volgende banen. Op dit moment zijn Christa, Susan en Cynthia werkzaam in de praktijk – Ik hoop nog lang met deze gemotiveerde club te mogen werken!

Openingstijden

maandag 08:00 - 22:00 uur
dinsdag 08:00 - 22:00 uur
woensdag 08:00 - 17:30 uur
donderdag 08:00 - 17:30 uur
vrijdag 08:00 - 17:30 uur
zaterdag 12:30 - 17:00 uur
zondag gesloten